Zaštita privatnosti

Dokument

Ova se Obavijest o kolačićima odnosi na stranicu www.brzoifino.com , zaštitni znak društva Lactalis BH doo Gradačac, Željeznička bb, Gradačac, Bosna i Hercegovina, a opisuje način na koji koristimo lične podatke prikupljene kolačićima i drugim tehnikama uključujući piksele („Kolačiće“) na našoj internetskoj stranici www.brzoifino.com ili bilo kojoj drugoj internetskoj stranici pod objavljenom poddomenom brzoifino.com ili bilo koje druge web stranice u vlasništvu Lactalis BH doo Gradačac („Stranica“).

Prikupljanje podataka

Prilikom otvaranja naše Stranice ili pregledavanja naših ciljanih oglasa, automatski prikupljamo podatke koristeći Kolačiće.
Vrste podataka koje prikupljamo Kolačićima uključuju IP adresu, ID broj uređaja, pregledane stranice, podatke o pretraživanju, vrstu pretraživača, operativni sistem, internetskog operatera, vremensku oznaku, URL s kojeg ste preusmjereni te podatke o lokaciji ovisno o uređaju koji koristite.

Više informacija o Kolačićima

Kolačići su sitne elektroničke informacije koje internetska stranica šalje pretraživaču posjetioca i koje se spremaju na tvrdi disk („hard disk“) posjetioca. Spremamo Kolačiće na vašem uređaju ako posjetite našu internetsku stranicu. Ako ste zabrinuti zbog spremanja Kolačića na vašem uređaju, možete konfigurisati svoj pretraživač tako da odbija spremanje svih Kolačića ili da vas upozori prilikom postavljanja Kolačića, što vam omogućuje da odlučite želite li ih prihvatiti ili ne. Također možete obrisati Kolačiće sa svog uređaja.
Međutim, ako odaberete blokiranje Kolačića ili ih obrišete, određene funkcije internetskih stranica koje posjećujete možda neće ispravno raditi.

Više informacija o pikselnim oznakama

Pikselne oznake (poznatije i kao „mrežne pratilice“ ili „clear gifs“') su elektroničke datoteke koje najčešće čini slika od jednog piksela i mogu se dodati internetskoj stranici ili e– poruci u svrhu slanja informacija kao što je glasilo. Možemo koristiti pikselne oznake kako bismo postavili ili prepoznali Kolačić na vašem uređaju ako koristite naše usluge.

Kolačići treće strane

Određenim trećim stranama omogućujemo postavljanje Kolačića. Ako imate pitanja o tome koji se Kolačići koriste i ko postavlja određene Kolačiće, molimo kontaktirajte nas na kontakte navedene u nastavku.

Svrhe obrade

Vaše podatke, uključujući lične podatke prikupljene Kolačićima, koristimo u sljedeće svrhe:

A. Omogućavanje korištenja naše Stranice
Podatke prikupljene Kolačićima koristimo kako bismo vam omogućili korištenje Stranice, a naročito kako bismo vam olakšali pretraživanje pošiljaka pomoću naših usluga online praćenja. Naš je opravdani poslovni interes da koristimo Kolačiće u tu svrhu.

B. Izvođenje analitike u vezi s korištenjem naših usluga
Podatke prikupljene Kolačićima koristimo za analizu načina korištenja naše Stranice i pripremu izvještaja o korištenju naše Stranice. Također koristimo Kolačiće za praćenje korištenja Stranice i poboljšanje vašeg korisničkog iskustva i kvalitete Stranice. Naš je opravdani poslovni interes da koristimo Kolačiće u te svrhe.

C. Pružanje usluge ciljanog oglašavanja
Podatke prikupljene Kolačićima koristimo za ostvarivanje našeg legitimnog interesa pružanja usluge ciljanog oglašavanja. Prema potrebi ishodit ćemo vaše prethodno odobrenje prije postavljanja Kolačića u tu svrhu. Ako dobijemo pristanak, možete ga povući u bilo kojem trenutku. Osim toga, u svakom trenutku možete odbiti našu obradu vaših ličnih podataka u svrhu oglašavanja.

D. Istraživanje tržišta
Podatke koje smo prikupili Kolačićima koristimo za ostvarivanje našeg legitimnog interesa provođenja istraživanja tržišta (uključujući analizu segmentacije tržišta ili trendova, preferencija i ponašanja, istraživanje o proizvodima ili uslugama ili o učinkovitosti marketinga ili oglašavanja) ili razvoja proizvoda (npr. analize karakteristika određenog segmenta tržišta ili grupe korisnika ili funkcionalnosti naše Stranice, u svrhu poboljšanja Stranice).
Ako želite onemogućiti korištenje Kolačića opisanih u ovome dijelu, to možete učiniti u postavkama pretraživača.

Dijeljenje podataka

Vaši se lični podaci mogu dijeliti s društvenim mrežama, uslugama slanja e–pošte, SMS uslugama i ostalim računalnim uslugama u oblaku koje koristimo za pružanje usluga, službu za korisnike ili produktivnost ili svrhe izvještavanja.
Dijeljenje s trećim stranama
Vaše lične podatke dijelimo s trećim stranama kako to dopušta zakon i kako je opisano u nastavku, uključujući pružatelje usluga koji djeluju u naše ime. Ne prodajemo niti iznajmljujemo vaše lične podatke.

Nadležna tijela

Lične podatke otkrivamo tijelima kaznenog progona i drugim vladinim tijelima ako je to određeno zakonom ili je strogo nužno za sprečavanje, otkrivanje ili progon kaznenih djela i prevare.

Zadržavanje podataka

Postoji razlika između privremenih i trajnih Kolačića. Privremeni Kolačići postoje samo dok ne zatvorite svoj pretraživač. Trajni Kolačići imaju duži vijek trajanja i ne brišu se automatski kada zatvorite pretraživač. Nastojimo koristiti Kolačiće ili dopustiti korištenje Kolačića uz trajanje od maksimalno 5 godina. Samo u iznimnim okolnostima (npr. iz sigurnosnih razloga, uključujući otkrivanje prevare) i kada je apsolutno neophodno, Kolačić ima dulje trajanje od navedenog.

Pitanja ili pritužbe

Ako imate pitanja ili pritužbe u vezi s našom obradom vaših ličnih podataka ili želite ostvariti neka od prava koja imate u skladu s ovom obavijesti, slobodno nas kontaktirajte na info@ba.lactalis.com.

Izmjene Obavijesti

Kao što se naš posao neprestano mijenja, povremeno se može promijeniti i ova Obavijest o kolačićima. Ako želite pregledati izmjene koje se povremeno unesu u ovu Obavijest o kolačićima, pozivamo vas da otvorite Obavijest o kolačićima i pregledate izmjene.

Ova Obavijest o kolačićima objavljena je na stranici www.brzoifino.com i primjenjuje se na bilo koje i sve korisnike web stranica i aplikacija Brzoifino.com u pogledu privatnosti, posebice u pogledu primjene Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27.4. 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom ličnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka.

Stupilo na snagu: maj 2018.